sobota 5. února 2022

VLAŠSKÝ SALÁT

 Přibližně 6 porcí

Suroviny:

  • 500 g brambor vařených ve slupce
  • 250 g měkkého salámu
  • 100 g sterilovaných okurek
  • 20 sterilovaného hrášku
  • 40 g vařeného celeru
  • 60 g vařené mrkve
Na dochucení:
  • majonéza
  • hořčice
  • mletý pepř
  • sůl
  • worcestrová omáčka
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně tak jako salám, okurky, a vařenou zeleninu. Směs osolíme, opepříme, dochutíme worchestrovou omáčkou, majonézou, hořčicí, pepřem a solí a vše lehce promícháme. Salát je třeba nechat rozležet v lednici a před podáváním ještě lehce promíchat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené příspěvky