Velikonoční sladkosti nemusí být nutně jen pestrobarevní zajíci a vajíčka. Vyzkoušejte klasickou kombinaci kokosu a čokolády, která bude příjemnou změnou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Oblíbené příspěvky
-
Ingredience 2 hrnky čerstvých třešní 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek cukru krupice 1 sáček kypřicího prášku do pečiva 3 ks vejce 1 hrnek mlé...
-
Suroviny: 500 g hladké mouky 2 ks vejce 2 lžičky jedlé sody 60 g másla 4 lžíce medu 150 g cukru moučka Karamelové Salko (množství podle chut...
-
Doba přípravy: 30 minut Suroviny: 2 bulvy celeru 1 vejce 100 g hladké mouky 150 g strouhanky sůl, olej, citronová šťáva Postup: Umy...
-
Těsto: 400 g polohrubé mouky špetka soli 100 ml oleje 1 vejce 200 ml mléka 25 g kvasnic 7 lžiček cukru Krém: 0,75 l mléka 1 pudi...
Žádné komentáře:
Okomentovat